Himlen har fått ännu en ny stjärna ❤

Ylajärvis SM Fram
18 juli 2008 – 28 februari 2024

Allra käraste Fram har lämnat oss för de sälla jaktmarkerna. Det känns så tomt här hemma utan vår fina kille.

Fram fick vara med oss länge men vad hjälper det…. Den tiden var ändå alltför kort! Fram fick också bära sin ålder med heder. Han har varit en aktiv del i flocken in i det sista, njutit av livet och, inte minst, upprätthållit sitt polisiära uppdrag genom att hålla ordning på Sepp :-).

Men så kom dagen när kroppen inte orkade längre och det var dags. Vi kommer för alltid att minnas Fram. Han som alltid kom emot oss med lika glad blick varje gång; han som körde huvudet, ja hela kroppen, in i famnen på oss och bara ville gosa och krama; han som lyste upp som en sol när kopplet kom fram; han som stolt och målmedvetet gick sina, numera, korta promenader som om det var en tur på fjället; han som var en trogen vän och allra finaste Fram ❤.

Vila i frid Fram! Du finns alltid med oss i våra hjärtan ❤!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 + 1 =