Himlen har fått en ny stjärna ❤

Arktisk Storm Skade
9 juli 2010 – 16 februari 2023

Skade lämnade oss för alltid i torsdags. Det var inte helt oväntat. Skade hade fått tillbaka ett mjukdelssarkom som vi tidigare opererat bort. Tumören växte infiltrativt på ett svåropererat ställe på överarmen vilket ökade risken för återväxt. Och sorgligt nog kom den också tillbaka och den här gången fanns det inte mer att göra.

Sorgen och saknaden över finaste Skade är stor. Skade var en så härlig tjej och en speciell vän. Hon var medelpunkten och tryggheten framför allt för sina två barn – Solo o Khione – men även för flera andra vovvar i flocken. Hon var glad, busig, energisk, full av upptåg och energi. En underbar hund att ha i sin närhet. Nästan dagligen trumpetade hon över något som gladde henne särskilt. Det kunde vara godis, bus, en promenad eller bara glädjen att springa en stund i skogen. Hennes glädje smittade av sig.

Vi har fått uppleva många roliga saker tillsammans – både här hemma och på alla våra resor. Det hände alltid saker kring Skade – oväntade men roliga saker. Hon fattas oss mycket!

Vila i frid älskade Skade. Hälsa alla gamla kompisar när du möter dem på andra sidan regnbågsbron.

Du kommer alltid att finnas i våra hjärtan ❤.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fem − 1 =