Matic pigg igen ❤

I början av juli drabbades Matic av livmoderinflammation. När vi förstod att det var pyometra Matic råkat ut för åkte vi direkt till veterinär och de kunde ganska snabbt bekräfta våra misstankar. Matic opererades akut och låg inne i två dygn innan hon kom hem igen.

Operationen gick bra och det gjorde också läkningen. Matic var dock inte helt nöjd med livet i strut men fann sig ändå hyggligt till rätta så länge hon fick vara utomhus på dagarna. Vi hade helst sett att hon var inomhus eftersom det var så varmt dagarna efter hennes operation men det ville hon inte alls gå med på. Så det var bara att ordna till det för henne på bästa sätt utomhus :-).

Bilderna är klickbara. 

Konvalescens är tråkigt tycker Matic.

Nu är det sju veckor sedan operationen och Matic är sitt vanliga glada jag igen. Matic är ju ingen ungdom längre och det är en ganska stor operation så det känns väldigt skönt att se henne pigg och energisk igen.

En pigg Matic på kvällspromenad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sexton + 2 =