För alltid i våra hjärtan ❤

Lowlandssleddogs Finn
8 juli 2010 – 26 juli 2021

I måndags somnade Finn in efter en tids sjukdom. Finn fick en mastcellstumör i ena armbågen i början av året. Den satt så illa till att den inte kunde opereras. Men tumören har hållit sig i schack med medicinering och Finn har myst på här hemma som vanligt fram tills nu.

Finn är så saknad. Han var en så vänlig själ och en riktigt mysig hund. Vi har upplevt många roliga saker tillsammans både här hemma och på våra resor. Fina minnen som för alltid finns kvar i våra hjärtan.

(Bilderna är klickbara)

Juli 2021

juli 2021

Vinter feb 2021

Finn med bästa vännen Dunder

Finn

Härjedalen 2018

Skånedraget höst 2013, DR6. Foto: Josefin Andersson

VM/PD 160 2017

Polarhundsmästerskapen Orsa 2014. Foto Josefin Andersson.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 × fem =