Sirkos och ”träning”

Sirkos började trappa ner sin spannträning i pensionärsgänget för drygt ett år sedan för att sedan sluta helt under 2019. Helt naturlig förändring för en äldre hund. De signalerar rätt tydligt när de inte har lust längre.

Istället tillbringar Sirkos mycket tid i våra hagar och i vårt inhägnade skogsparti där han kan aktivera sig i sin egen takt. Men han (som de andra) vill också göra saker utanför kenneln och promenader har blivit Sirkos nya grej. Han är så förtjust i våra rundor ❤. Promenaderna går oftast i lätt kuperad skogsterräng. Det är mjukt för tassarna, extra muskelstärkande för benen och så är det förstås spännande med alla dofter

Ibland får man också passa på att vila lite och bara kolla läget 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

19 + 8 =