Boogie – ledarhunden…?

Igår fick Boogie gå i led igen. Han har fått prova den positionen ett par gånger i höst. Gårdagens tur blev en utmaning för Boogie, Atto och matte:-)! Boogie jobbade på riktigt starkt där fram – absolut inget att klaga på – men han hade lite hyss för sig också under turen. Vid två tillfällen försökte han övertyga både Atto och matte att vi skulle ta andra vägar (som vi aldrig kör på!!) och vid ett annat tillfälle drog han med sig hela spannet ut på en äng i jakt efter rådjur eller möjligen hjortar (det var lite svårt att se i mörkret). Vid det sista tillfället fick Atto jobba hårt för att få Boogie på rätt kurs igen:-)!

Bilden är klickbar.

Idag har Boogie tagit det lugnt:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

17 − fjorton =