Solo – den ”ensamma” hunden på slutet….:-)

Tittade på Vildmarksracets vinjettfilm för några dagar sedan. Det var en fin film – framför allt kul att se översiktsbilderna på spannen som var ute i spåret. När filmen var slut funderade jag på att det var något bekant med den ensamma hunden precis i slutet av filmen. Efter ytterligare en ”tittning” trillade polletten ner – bekantingen var ju Solo:-). Han var med ute på isen mitt i natten och tog emot husse och spannet när de kom i mål och då blev han tydligen fångad på film.

Även Joakims spann är med en kort sekund – man ser ledarhundarna Matic och Tasha i mörkret när de precis har passerat mållinjen.

Här är länken till Vildmarksracets hemsida. Filmen ligger överst på sidan.

http://www.vildmarksracet.se/se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sex + sju =