”Kvällspasset” – den utökade versionen

Solo och Skade får ibland sällskap i sin kvällslek. Matic deltar faktiskt relativt ofta medan Fram mest gör sporadiska inhopp. Någon gång hakar även Boogie på. Sirkos är ofta i närheten men deltar inte utan verkar mest fungera som publik. Han undrar väl vad de håller med egentligen:-).

Bilderna är klickbara. 

Det är oftast Solo som drar igång buset genom att bjuda in antingen Matic eller Skade.

De två tanterna är sällan nödbedda:-).

Solo är alltid i underläge. Det verkar vara lekens huvudregel!

Ett svar på ””Kvällspasset” – den utökade versionen

  1. Ha ha det där ser bekant ut. Här brukar alla som kan vara med och se till att den i underläge alltid hamnar ordentligt i underlägen. Den i sin tur är inte sen att dra igång leken på samma sätt igen så fort den rest sig. Naturligtvis är det ofta Martin och Smocki som hamnar där men det brukar faktiskt turas om med det med. De små älskar också att reta de äldre som först blir irriterade men det brukar alltid sluta med lek. <3 Everth tycker de är roligast att reta gallfeber på, för han försöker alltid vara så seriös. Den här leken varvas också med vilda springrundor i full fart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

19 + 9 =