Hallands kennelklubbs internationella utställning i Tvååker 170707

I fredags (7 juli) var vi i Tvååker på hundutställning. Kvällen innan var vi ytterst tveksamma till att åka. Vi hade anmält två hundar – Keiko och Atto och ingen av de kändes riktigt i utställningsskick. Keiko hade fått en hot-spot efter ett insektsstick och Atto drösade det bara päls om. Till slut bestämde vi oss i alla fall att åka och ta med Atto och tur var väl det:-)

Domare i Tvååker var Christina Bjerstedt-Ohlsson. 19 siberians anmälda på fredagen. Atto gick i veteranklass och hon fick Excellent och ck i bedömningen. Hon blev bästa veteran, fjärde bästa tik och knep till slut sitt första cert. Inte dåligt av en 10-åring:-)!

Grattis finaste Atto!!

2 svar på ”Hallands kennelklubbs internationella utställning i Tvååker 170707

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 × två =