Grattis Atto!!

Häromdagen kom ett diplom från SKK med posten. Atto, eller Shejrix Quattro som hon egentligen heter, har tilldelats SKKs bruksavelspris och i samband med det har hon fått ett fint diplom. Det är jätteroligt att härliga Atto fått den fina utmärkelsen. Atto och hennes barn – Uhura, Worf, Kira, Keiko, Kes och Tasha, utgör en stor del i våra spann och vi har haft så mycket roligt tillsammans på tävling, träning och på tur!

Stort grattis till Atto och till Attos uppfödare – Sofia Ericsson/kennel Shejrix för utmärkelsen!

Bilderna är klickbara. 

Lekvattnet 2013. Atto i led med dotter Kes. Foto: Josefin Andersson.

Atto med dotter Tasha under träning på hemmaplan.

På SKKs hemsida kan man läsa följande om priset: ”Bruksavelspriset instiftades år 1956 och är ett erkännande åt de hundar, som visat sig vara goda nedärvare och har haft stor betydelse för aveln av goda bruksdjur. Bruksavelspriset utdelas endast en gång till varje avelsdjur, och som bevis för utmärkelsen utfärdar SKK ett diplom. ”

3 svar på ”Grattis Atto!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *