”Valpar”

Om en dryg månad blir Solo 1 år. Hans kompis Vippo har precis passerat 1-årsdagen. De två valparna är väl snart inte längre valpar utan mer unghundar. I vissa avseenden märks det att killarna börjar bli äldre. Ett exempel på det är när de träffades för ett par veckor sedan. Här fanns då flera löptikar och Vippo och Solo hade knappt tid för varandra alls. Istället for de runt med nosen i marken för att undersöka alla spännande dofter som tjejerna hade lämnat efter sig. Nu börjar löptiderna gå mot sitt slut och med det har Vippo och Solo hittat tillbaka till varandra. De är precis lika busiga och valpiga som de var tidigare. Härligt att se!

Bilderna är klickbara.

Vippo och Solo i bustagen.

Det blir jämn lek mellan de två. De är lika snabba, väger lika mycket och ger och tar lika mycket.

Solo kan se ut att vara den större av de två men det är fluffet som luras:-).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fem × 2 =